Samsung ka publikue Galaxy S7 edge Injustice Edition. Kqyreni!

Samsung së fundmi ka lëshue nji sasi të limitueme të versionit Galaxy S7 edge Injustice Edition.

“Ne jemi të ngadhënjyem që jemi ba partner me kompaninë “Warner Bros”, për me ofrue nji edicion special të Galaxy S7 edge” tha drejtori i marketingut të Samsung.

Galaxy S7 edge Injustice Edition vjen me nji ngjyrë të zezë, me detaje të bame nga ari dhe nji vulë ikonike të “Batman” nga mbrapa.

https://youtu.be/eW_0aYguJ_E