Samsung merr nji vendim për Galaxy Note 7

Samsung ka nderpre pergjithmone prodhimin e telefonave Galaxy Note 7.

Mbas raportimeve te shumta per djegie dhe shperthime te ketij modeli, Samsung kishte zavendesue mbi 2.5 milione pajisje, por fatkeqesisht edhe keto pajisje kishin vazhdue me i pase problemet e njajta, transmeton Rrokum.TV.

Sot, kompania e Samsung ka ba me dije se ka nderpre prodhimin e ketyne telefonave, per sic thuhet, “per ma mire”.

“Per te miren e konsumatoreve kemi ndalue me shitjen dhe nderrimin e telefonave Galaxy Note 7, dhe si rrjedhoje kemi nderpre edhe prodhimin e tyne”, thuhet ne njoftim.