Seks, drogë, orgji, njihuni me prostitutat e dy shekujve (foto +18)

Prostitucioni asht nji fenomen prej mija vjetesh.

Edhe pse kanë ndryshu kohat, prostitucioni, shqetëson shumë shoqni në botë, të cilët nuk e kanë legalizue.

Për këto gra, kjo asht nji mënyrë për me fituae pare dhe nji profesion.

Shumë shtete i kanë legjitimue, ndërsa shumë të tjera ende i luftojnë.

Këto janë disa foto nga prositutat që nga periudha viktoriane deri në vitet ’90.

 

Shperndaje në: