Seks i tranuem? Çiftet rrëfejnë çka ndodh realisht natën e parë të martesës

wedding couple on a bed

Para se të martohen, krejt mendojnë si ka me qenë nata e tyne e parë e martesës. Shumë imagjinojnë petale lulesh, shampanjë dhe seks fantastik.

Por, ja çka thojnë disa çifte, mbi ate se çka ndodh natën e parë të martesës…

Përkëdhelje
“Për herë të parë në jetën time kam thanë: “A mujm thjesht të përkëdhelemi sot?”. Isha shumë i dehun!”
Flehet
“Ishim të dy fizikisht dhe mendërisht të lodhun kur arritëm te kreveti, prandaj shkuem menjiherë në gjumë”.
Zhytesh në vaskë dhe ndoshta bahet seks
“U futëm në vaskën e stërmadhe të dhomës së hotelit…dhe bamë seks.”
Ose zhytesh në vaskë por nuk ban seks
“U lamë në vaskë. Gjumë.”
Shihen filma në krevat
“Ishim goxha të lodhun, por ndejtëm çut dhe pamë ‘Dumb and dumber’ në dhomën e hotelit.
Hahet ushqim i shijshëm dhe i pashnetshëm.
“Sex, dhe mandej hangrëm biskota në krevet.”
Kalohet kohë me shoqninë
“Sex, mandej alokohol me shoqninë.”