Seks me smoking dhe maskë, shihni çka ndodh mbrenda klubit në Beverly Hills (foto +18)

Nji seri e re dokumentarësh provokativë, që po transmetohen tash, janë tue përcjellë pamje të asaj që ndodh mbrenda nji klubi të famshëm seksi në Beverly Hills, i cili ushqen dëshirat dhe fantazitë e të pasunve dhe personave VIP.

Seritë me nga 8 pjesë të titullueme “Naked SNCTM”, që u shfaqën për herë të parë në mes të Gushtit, tregojnë hap mbas hapi sesi i shfrytëzojnë, themeluesi i këtij klubi, Damon Lawner dhe interpretueset e tij, teatrin burlesk, teatrin erotik, shfaqjet me maska misterioze etj.

Regjistrimi i anëtarësisë kushton rreth 12 mijë dollarë në vjet e shkon deri në 75 mijë dollarë, se në fund të fundit, bahet fjalë për klubin erotik ma eskluziv.

 

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Shperndaje në: