Sheja që kallxon se nji telefon Samsung asht origjinal (foto)

Mbi kuti të Galaxy S7 asht e stampueme germa “S” e madhe,  që simbolizon pajisjet, të cilat janë zavendësue me versionin e sigurtë të smartfonit.

Po ashtu, çdo blemës mundet me kontrollue numrin IMEI në bazën e të dhanave të publikueme online, për me vërtetue që pajisja e tyne ka nji bateri të re, të zavendësueme dhe të sigurtë.

samsung_safe_note_7