Shihni çka bajnë koreanët me ju afrue “zotit” Kim Jong-un (video)

Ndoshta për ata që jetojnë në sisteme demokratike ose që kanë kohë që kanë ndrrue sistemin qeverisës nga diktatura në demokraci kjo çka bajnë ushtarët e Koresë së Veriut, por dhe njerëzit e thjeshtë, gjatë nji pritje të liderit të tyne, sigurisht që duket qesharake.

Megjithatë, pritje të tilla janë karakteristike për liderët që sundojnë në sisteme të tilla ku asht ngritë kulti i udhëheqësit që duket si nji “zot”.

Këtë e tregojnë edhe këto pamje, ku ushtarë dhe njerëz të thjeshtë rrezikojnë tue kcy edhe në ujë me ju afrue apo me takue liderin suprem të Koresë së Veriut, Kim Jong-un.

Shperndaje në: