Shihni çka ka ndodh me vendin ku u xhirue klipi ‘Despacito’ (foto)

Shteti portorikan asht goditë nga nji ndër uraganet ma shkatërruese në histori të njerëzimit.

Kjo ka ba që përveç dameve materiale, të ketë edhe mbi 200 viktima dhe persona të humbun.