Shihni çka shfaqet mbi Angli, i la pa mend krejt (foto)

Nji ylber i rrallë me ngjyrë trandafili asht pa në perendim të Anglisë të Hanën në mbramje. Fenomeni që u pa në Bristol, Taunton dhe Yate, u përshkrue si nji luzion optik prej ekspertëve, njoftn BBC.

Njerëzit që e fotografuen e përshkruen pamjen si “mahnitëse” dhe “shumë të bukur”.

Prezentuesi i motit në BBC, Simon King, tha se nuk kishte nji emën specifik për fenomenin, mbasi ai ishte shkaktue prej nji ylberi të natyrshëm dhe nji muzgu të kuq që po binte në të njajtën kohë.