Shihni këto foto dhe binduni cili asht tash trendi ma i ri i pasarelave (+18)

Yjet e kanë ba të rrugës me ekspozue sa ma shumë nga pjesët intime.

Kjo po bahet pjesë e zakonshme e tapetit të kuq.

Por edhe dizajnerët e modës nuk po mbesin mbrapa.

Ata kanë vendos që vaginën me ba simbol të veshjeve të tyne.

Kështu ka ndodh në Javën e Modës në New York.

Namilia ka vendos me befasue me veshjet e saj.

Trendi i ri quhet “Pussy Power”.