Shihni këto video, kjo asht jeta me pare e kerre luksoze e të rijve në Tiranë (video)

Asht përhap në masë moda e reklamimit të pasunisë tek të rijtë shqiptarë, të cilët kanë në posedim nji kerr luksoz apo tufa me euro.

Videot dhe fotot e fundit janë nga ma të ndryshmet, gjithashtu edhe “krijimtaria” për t’i reklamue të mirat e tyne në rrjetet sociale si Instagrami.

Konkurrenca vazhdon m’u ba gjithnji e ma e fortë, ndërkohë që shumica që i shohin këto “mburrje”, mund të çuditen se si kanë përfundue aq shumë para në duert e këtyne të rijve.

Shumica janë artistë, personazhe publike, VIP’a, e pjesa tjetër fëmi të personaliteteve politike e publike, ma me emën në Shqipni.

Ma poshtë ju paraqesim disa nga këto video e foto sigurue nga “Rich Kids Tirana” në Instagram.
Shperndaje në: