Shihni qysh ka me qenë iPhone 8. Por, sa ka me kushtue? (video)

Apple ka me nxjerrë në treg në Shtator, iPhone 8. Në media kanë nise të publikohen versionet e modelit të ri të kompanisë ma të madhe të teknologjisë në botë. Versioni në video duket ma i besueshmi.

Madhësia e ekranit të iPhone 8 asht 5.8 inç dhe ka edhe nji fotokamera të dyfishtë, të vendosun në anë, ndryshe nga modelet e tjera.

Mbushja me bateri mendohet me qenë super i shpejtë. Sistemi i operimit ka me qenë iOS 11, që ka me qenë i vlefshëm edhe për iPhone’t e tjerë.

Çmimi i pritet me qenë 1300 euro.