Shkencëtarët zbulojnë se çka ka egzistue para fillimit të Universit!

Nji ekip i matematikaneve nga Kanada dhe Egjipti kane perdore disa metoda shkencore dhe ekuacione per me punue ne ate se cka i ka parapri universit, ne te cilin jetojme.

Mes shume tjerave, ata zbuluen se universit, ne te cilin jetojme, i ka parapri nji tjeter univers, ose ma sakte nji ‘faze kozmologjike’.

Profesor Mir Faizal thote se ne baze te kesaj teorie, bota nuk ka fillue me ate qe njihet si Bing Bang.

“Ne modelin tone, Gjithsia nuk ka nise me Bing Bang’un, por ka pase nji faze kalimi nga nji univers ne tjetrin”, thote Profesor Faizal, transmeton Rrokum.TV.