SKIP, loja e re për iPhone e realizueme nga disa të ri kosovarë

SKIP, asht nji lojë e re shqiptare për iPhone dhe iPad. Nji lojë antistres e realizueme nga nji grup të rijsh nga Kosova.

Ndër qëllimet kryesore të kësaj loje thuhet se asht synimi që shqiptarët, të bashkuem të arrijnë majat e teknologjisë në botë.

Loja SKIP asht e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose nji version ma të ri dhe asht kompatibil me iPhone, iPad dhe iPod touch. Gjithashtu në paisjet me sistemin Android.

screen640x640