Spektakël me biçikletë që ju rritë adrenalinën. Kqyreni

Kjo asht video e çmendun e çiklistit Mike Hopkins nga udhëtimi i tij në vendet ma mahnitëse në Utah, Nevada, Californi, Oregon dhe Washington.

Pjesa ma e mahnitëshme asht se çdo filmim në këto vende asht i ndërlidhun aq bukur së bashku, saqë duket si nji shteg i vazhdueshëm.