Studentët po bahen gati me nisë universitetin. Kjo asht veç ‘nxemja’ (foto +18)

Edhe pak dhe starton viti i ri akademik.

Studentët e ri, që nisin për herë të parë universitetin, duken edhe ma të gëzuemit.

Ata kanë vendosë me nisë Javën e Fillestarëve me shfrenim.

Këto foto tregojnë se qysh e kanë festue nisjen e universitetit studentët e ri n’Angli.

Shperndaje në: