Telefoni që lahet me sapun

Telefoni japonez Digno Rafre asht nji smartphone që mund të pastrohet në mënyra shumë të lehtë – nën rubinetë me sapun.

Ai asht i prodhuem në bashkëpunim me operatorin KDDI dhe Kyocera, prodhuesit të cilët tashma kanë nji gamë të gjanë të pajisjeve rezistente ndaj ujit, ajo që duhet të theksohet se kjo asht nji modë kryesore për tregun japonez.