Tesla ia mundësoi vozitësve me provue kerret falas për 1 muej

Kompania e veturave elektrike –  Tesla, asht tue ofrue mundësinë e re për me i provue modelet S dhe X.

Kompania ia ka mundësue pronarëve me provue funksionin me vet-vozitje pa kosto shtesë për 1 muej, raporton Thenextweb.

Mbas kësaj, prodhuesit e veturave kane me mundësue opsionin e përhershëm, për vozitësit me anë të nji përditësimi softwerik.