Testohet Galaxy S7 n’ujë. Kqyreni rezultatin!

Galaxy S7 dhe S7 Edge duket se kapërcejnë pritjet e nji numër veçorish, tue perfshi edhe qendrueshmëninë ndaj ujit.
Samsung tha se kjo gjeneratë e re e mobilave asht rezistente ndaj ujit, nji veçori kjo që mungoi në linjën Galaxy S6.
Harris Craycraft, nji përdorues i YouTube, testoi mobilin ma të fundit të Samsung n’ujë.

 

Ju mund ta shikoni eksperimentin e tij ma poshtë në video, mbasi që rezultati asht mahnitës.