U testue shpejtësia e tana modeleve iPhone. Kqyrne cili asht ma i shpejtë

iPhone asht mes nesh rreth nji dekade, ku filloi me iPhone 2G dhe ndër vjet ka sjellë shumë modele të ndryshme deri te të tanishmit, iPhone 6S dhe 6S Plus.

Në videon e mzposhtme mundeni me i pa tana modelet egzistuese të iPhone tue u testue për nga shpejtësia.

Testi i shpejtësisë përfshinë këto modele: 2G, 3G, 3Gs, 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6 Plus dhe 6S Plus.