Ura prej xhamit në Kinë mbyllet vetëm mbas 13 dite, arsyeja e çuditshme!

Ura ma e nalte dhe ma e gjate prej xhami ne Kine asht mbyll vetem mbas 13 dite mbas hapjes se saj, me arsyen se ishte ‘trondite’ nga numri i madh i vizitoreve.

Ura 430 merta, e cila u hap më 20 Gusht ka nji mesatare prej 8,000 vizitorë në ditë, por kërkesa totale asht raportue me qenë 10 herë ma shumë, transmeton Rrokum.TV.

“Na jemi të zhytun plotësisht nga numri i madh i vizitorëve,” tha nji zadhënës nga kompania e marketingut dhe shitjes Grand Canyon.

106611768-bridge-NEWS-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwW2Pkr_8QpakQT419qPJkJo