Ushtria e tutshme, kqyreni qysh stërviten. A po pregaditen për luftë?

Me rreth 1 milion ushtarë aktivë dhe 2 milionë rezervistë dhe nji buxhet të jashtëzakonshëm prej 65 miliardë dollarësh, gjithsesi ajo vlerësohet si nji nga ushtritë ma të fuqishme në botë.

Para pak kohësh ushtria ruse bani nji stërvitje masive ku u angazhuen pjesa ma e madhe e trupave. Dhe, në rritjen e tensioneve, kohëve të fundit, shumë media të hueja, e panë këtë stërvitje, si nji pregaditje për luftë.

Ma poshtë ju sjellim disa foto nga kjo stërvitje./Syri