Veseli gjen kohë për relaks me familje në Gërmi (foto)

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, nji ditë para seancës ka vendosë të gjej pak relaks për veten e familjen.

Veseli ka kalue të Mërkurën gati nji orë tue shëtitë dhe pushue në Gërmi, ndërsa asht pa edhe tue bashkëbisedue me qytetarë të tjerë në park.

kadria_1501684991-4596086 kadria1