Video: Blen 99 iPhone 6s për me i propozue martesë të dashunës, kjo asht përgjigja e saj!

Zemra e nji njeriu kinez dhe kuleta i tij, kanë vuejtë mbasi ai i propozoi të dashunës së tij martesë, tue shpenzue 64375.13 Euro, bae ba nji gja të çuditshme.

Djaloshi nga Guangzhou, nga provinca e Kinës Jugore, emni i të cilit nuk asht ba i njohun, bleu 99 iPhone 6s veç për me i propozue martesë të dashunës së tij.

Por, siç doket fati nuk doli me qenë në anën e tij, mbasi vajza në fjalë edhe kur pa plotë 99 pako në formë zemre e që mbrenda tyne kishte iPhone 6s, përsëri e refuzoi djalin tue i thanë jo martesës me të.