Video: iPhone 7, rezistent ndaj ujit

iPhone7 del në treg në javët e ardhshme dhe disa nga ndryshimet e tij kanë të bajnë me përmirësimin e baterisë dhe performancës së përgjithshme të këtij telefoni, tue përshi kamerën parësore dhe atë frontale si dhe nji pamje të re të “background”.

Por, risia ma e madhe që krejt e kemi pritë me padurim asht se iPhone7 ka me qenë rezistent ndaj ujit tue ba kështu të mundun shkrepjen e fotove në ujë.

Padyshim që trendi ma i ri ka me qenë selfe nën ujë.