Video: Jahti ma spektakolar që keni mujt me pa

Imazhet e maposhtme kallxojnë Yacht’in ma të bukur të ndërtuem ndonjiherë.

Kryevepra asht projektue nga Dizajneri italian Gabriele Teruzzi.

Me nji kabinë panoramike dhe bazen, ky Yacht ofron pushime fantastike në det. Qe pamjet: