Video: Kështu doken iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus

Kompania Apple ka me i nxjerrë në treg në 16 Shtator produktet e saj ma të reja iPhone7 dhe iPhone 7 Plus. Ma poshtë keni dhe videon se qysh kanë me u dokë dy telefonat e ri që kanë me dalë në shitje.

Nji prej tipareve të randësishme në këto dy pajisje janë kamerat e reja. iPhone 7 ka kamerën prej 12 megapiksel me opcionin ‘Optical Image Stabilization’, ndërsa iPhone 7 Plus ka dy kamera me nga 12 megapiksel.