Video: Kinezët kallxojnë qysh me fitue në lojën Pokemon Go

Ka vetëm një javë që në Kinë është lejuar ‘Pokemon Go’, dhe që tani po shihet se këta të rinj janë duke fituar para të gjithëve.

Në këtë lojë duhet të bëhen lëvizje të shumta fizike në mënyrë që të kapen sa më shumë ‘vezë të Pokemonit’, si dhe figura të ndryshme.

Por, ata kanë gjetur zgjidhje që të kapin këto simbole dhe të kalojnë nivelet, pa dalë nga rehatia e shtëpisë.

Kliko për videon