Video: Kqyreni instrumentin që prodhon tingujt e filmave horror

Ky instrument quhet Waterphone dhe asht përdorë shpesh për të prodhue tingujt në filmat horror. Ai përbahet nga nji rezonator çeliku me nji qafë cilindrike dhe shufra bronzi me gjatësi të ndryshme.

Instrumenti në fjalë asht shpikë nga Richard Waters në vjetet-1968-1969. Waterphones asht përdorë në filmat “Matrix”(1999), “Aliens”(1986) dhe të tjerë.