Video: Ky asht kerri ma i mirë nga Mercedes-Benz

Modeli i vitit 2017 Mercedes-Benz E300, po konsiderohet me qenë kerri ma i mirë e prodhuem nga ky brend.

Me nji motor 0.2 litërsh turbo dhe 241 kuaj fuqi, Mercedes-Benz E300 përshtatet në çdo kërkesë të konsumatorit.