Video: Lamborghini Huracan, kerri mahnitës me 830 kuajfuqi

Kompania Novitec Torado deri tash ka modifikue shumë herë modelin Lamborghini Huracan, ndërsa projekti i saj i fundit përfshin modelin e modifikuem Huracan LP580-2 me sistemin e tërheqjes në rrotat e mbasme.

Lamborghini Huracan LP580-2 ka motor 5.2-litër V10, i cili tash asht me kapacitet prej 830 kuajfuqi dhe doket se ky model tash ka dy kompresorë.