Video: NASA teston mjetin që mundet me çue njeriun në Mars

NASA ka zhvillue nji testim të veçantë, të hapun për mediat dhe fotoreporterët. Në poligonin e agjencisë amerikane asht testue nji kapsulë hapsinore.

Simbas projektuesve, nji kapsulë e tillë mundet me zbritë në Mars me nji njeri mbrenda kur gjithçka të jetë gati për të çue për herë të parë njerëzit në nji planet tjetër.