Video përmbledhëse e prezentimit të iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus

Për të gjithë juve që nuk keni mujt me pa live organizimin e Apple ditën e djeshme kjo asht nji video përmbledhëse e tij.

Në këtë video gjithashtu, keni mundësinë me pa edhe prezentimin e “Apple Watch”, që po konsiderohet ora e dytë ma e mirë në botë mbas Rolex.