Video qe ju lenë pa mend, shoferi flen tuj e vozitë tramvajin!

Shoferi i nji tramvaji asht filmue në kamera teksa lëvizte me 64 km/h, ndërsa mbrenda mjetit ndodheshin plot 50 udhëtarë.

Shoferi mund të dallohet teksa po flinte dhe mezi e mban kryet nalt prej gjumit.

Ai u filmue nga këta të fundit, të cilët u tmerruen kur panë se tramvaji me të cilin po lëviznin, praktikisht po ecte vetë.

Këto pamje vijnë vetëm 10 ditë mbas aksidentit me 7 të vdekun, nga e njajta linjë tramvaji, ngjarje e ndodhun në jug të Londrës.

 

Shperndaje në: