Video: Qe se si BMW i shkatërron kerret e pashituna!

Asht e dhimbshme kur shikon këto kerre të reja të shkatërrohen.

BMW ka nji fabrikë ku shkatërron dhe riciklohen veturat e pa shituna.

Kerret me defekte, e kthyeme apo të ndërrueme me kerre të reja apo edhe ato të cilat për ndonji arsye duhet me u shkatërrue.

Në videon e maposhtme, mund të shihni kujdesin ndaj ambientit dhe precizitetin e inxhinierisë gjermane.