Volkswagen prezenton modelin e ri të Golf 2017 (foto)

Versioni i fundit i Golf, të cilin Volkswagen e ka quejt Mk7.5, vjen me teknologji të komandimit me anë të gjesteve të sistemit të kontrollit mbrenda kerrit.

Ky ëasht model i ndërmjetëm deri në modelin e ri të Golf Mk8 i cili ka me ardhë vitin e ardhshëm.

Versioni Golf GTI vjen me motor me fuqi 169 kW/230 PS dhe 180 kW/245 PS (GTI Performance) të cilat fuqinë te rrotat e transmetojnë me anë të transmisionit DSG me 7 shpejtësi i cili gradualisht ka me zavendësue transmisionin aktual DSG me 6 shpejtësi.