WhatsApp bahet ‘update’, por merr kritika për këtë arsye!

Nëse jeni të përfshimë në ndonji grup bisede në WhatsApp, atëherë lajmi i keq asht se nuk nuk mundeni me heshtë bisedën për të mos marrë njoftimet.

Ky asht përditësimi i fundit në WhatsApp, që nuk ju ka pëlqye shumicës së përdoruesve.

Ndërsa, tipari tjetër i etiketimeve, funksionon pothuejse njisoj si në “Twitter”.

Për ta mundësue, thjeshtë duhet ta filloni mesazhin tuej me nji [email protected] dhe mandej ju shfaqet nji listë me kontakte të cilat keni me i selektue simbas dëshirës.