WhatsApp, qe virusi që ju vjedh informacionet në telefon

“Ju lutem njoftoni tana kontaktet në listën tuej që të mos hapin nji video të quejtun “Kcimi i Hillaryt”.

Asht nji virus që formaton telefonin tuej. Kujdes, kjo asht shumë e rrezikshme,” ka njoftue BBC sot.

Ky mesazh asht marrë kohët e fundit nga përdoruesit e WhatsApp dhe asht nji përpjekje për me ndërhy në të dhanat e telefonit. Nuk egziston asnji video, asht thjesht virus.