WhatsApp vjen me nji ndryshim të randësishëm

WhatsApp, tashma ka gati opcionin e ri tue u ba i padukshëm për telefonat tuej. Që don me thanë nuk keni me u bezdisë ma për çdo njoftim që ju vjen, por keni me lexue atë vetëm tue hapë aplikacionin në telefonin tuej.

Ky ndryshim vjen mbasi shumë përdorues janë shprehë të pakënaqun madje dhe të bezisun mbasi atyne ju vinte çdo njoftim nga WhatsApp.

Në këtë mënyrë, WhatsApp orfon për përdoruesit e tij edhe opcionin “privacy”.