Whatsapp zbulon nji tjetër detaj shokues!

Mendoni që meqë jeni përdorues i Whatsapp’it, dini cdo detaj në përdorimin e tij?

Si duket gaboni.

Aplikacioni Whatsaap ka zbulue detaje të reja, të cilat mund të jenë shokuese për përdoruesit e rregullt të tyne.

Whatsapp ruen çdo bisedë që bahen në çdo chat dhe mbasi ju mund ti keni fshi ato.

Këto biseda janë të ruejtuna në celularin tuej dhe kushdo mundet me i pa.

Whatsapp jep nji zgjidhje dhe për këtë problem tue mundësue që ju ti jepni “backup” bisedave në iCloud dhe ti vendosni atyne nji fjalëkalim që askush s’mundet me i gjetë e me i hapë.