Zbulimi – Kjo asht pjesa e vaginës që askush nuk e dinte se egzistonte (foto)

Gjatë nji konference, mjekët gjinekologë kanë zbulue se shumica e femnave nuk e njohin nji pjesë të vaginës së tyne.

Bahet fjalë për klitorisin, por shumë pak e dijnë se egziston edhe klitorisi i mbrendshëm ose internal.

Tue marrë parasysh faktin se, ju kini mujt me supozue se klitorisi juej asht aq i vogël dhe vetëm i jashtëm, zbulimet e fundit kanë tregue se në fakt, kjo paraqet nji strukturë shumë ma të thellë dhe ma të madhe se sa ju e mendoni.

Përmban mbi 8000 mbaresa nervore dhe duket se asht rreth 0.5 deri 2 cm në gjatësi, që nënkupton se të gjitha këto orgazma janë në fakt orgazma klitorale.