Zbulohet diçka tepër interesante për iPhone 8

Në kodin për firmware të HomePod janë zbulue informacione interesante që kanë të bajnë për modelin e ardhshëm iPhone 8.

Simbas pohimeve, iPhone 8 ka me mujt me xhirue video 4K në 60fps, ashtu si me kamerën e mbasme, po ashtu edhe atë të përparme.

Tue pase parasysh potencialin dhe karakteristikat e e chipset’it të ri A11, nuk ka dyshim se chipset’i ka me pase fuqi të procesorit për këtë mbështetje.