Zuckerberg prezenton pajisjen e re për me lidhë botën me internet

“Në rrugëtimin tonë për me lidhë botën me internet, sot kemi prezentue “OpenCellular”, që asht nji pajisje wireless për me ofrue lidhje për zonat e largëta të botës”, ka shkrue Mark në Facebook.

“Ma shumë se 4 miliardë njerëz ende nuk kanë qasje bazike në internet, dhe njana nga sfidat ma të mëdha asht me gjetë zgjidhje si me ofrue internet në zona ku infrastruktura mundet me mbrri”.

Na kemi dizajnue OpenCellular si nji sistem të hapun për tanë, nga operatorët e telekomit e deri te hulumtuesit e sipërmarrësit, të cilët me këtë pajisje munden me ndërtue e ofrue rrjete pa kabllo për vendet e largëta.

20160706220502865 20160706220508722