17 trike psikologjike që njerëzit me ju pëlqye menjiherë!

trikepsikologjike

Shumica e miqësive zhvillohen në nji mënyrë aq natyrale sa që shpesh herë e harrojmë se si kanë nis ato.

Megjithatë nëse doni të jeni nji mik ma i mirë apo të krijoni njohje të reja duhet të përpiqeni pak në fillim.

Për t’ju ndihmu në këtë aspekt, Maggie Zhang ka sjellë për Independent 17 trike psikologjike që njerëzit t’ju pëlqejnë menjiherë:

1. Kopijoni ata

2. Kaloni ma shumë kohë me ta

3. Bejini komplimente

4. Duhet të jeni në humor të mirë

5. Bëhuni miq me miqtë e tyne

6. Mos komplimentoni gjatë gjithë kohës

7. Tregohuni të ngrohtë dhe përshtatuni

8. Zbuloni ndonjiherë të metat tueja

9. Theksoni vlerat e përbashkëta

10. Prekni fizikisht

11. Buzëqeshni

12. Shikojeni personin tjetër si ata duhet të shihen

13. Tregojini atyne nji sekret

14. Prisni gjana të mira nga njerëzit

15. Silluni sikur i pëlqeni

16. Tregoni sens humori

17. Lërini të flasin për veten e tyne.