Nji grusht me arra, lajthia, badema…ju zgjate jeten per 2 vjet

Nji grusht me arra, lajthia, badema e kikirika mundet me ju zgjate jeten per 2 vjet….edhe nuk ju bajne me shtue peshe.

Njerezit qe hajne arra, badema, lajthia jetojne ma gjate se njerezit tjere edhe vuejne ma pak prej kancerit.

Grate qe hajne vetem nji grusht keso pemesh mujn me zgjate jeten e vet si me ba  jogging kater ore ne jave.

Hulumtime te shumta i vertetojne keto konstatime, shkruen Daily Mail.

Dhe ma kryesorja, sidomos per femna, nuk ju trashin!

Shperndaje në: