3 arsye pse mbas gjumit ndjehemi të lodhun!

gjumiii

Të gjithëve na ka ndodh që të bajmë gjumë të qetë përgjatë gjithë natës dhe prapë kur të zgjohemi ndjehemi të lodhun sikur të mos kishim fjet fare.

Ekzistojnë tri arsye se pse ju ndodh kjo:

– Cilësia e gjumit asht e dobët

Mund të keni fjet për orë të tana, por cilësia e gjumit asht e dobët dhe kjo ndodh mbasi keni konsumu shumë kafeinë gjatë ditës.

– Depresioni

Nëse para gjumit keni mendue gjaa negative atëherë kjo do të ndikojë që gjumi të mos ketë cilësi dhe të zgjoheni të lodhun.

– Ilaçet

Ilaçet që ju i përdorni mund të kenë efekt në gjumin tuej, prandaj duhet të flisni me mjekun për të ndryshue kohën e përdorimit.

Shperndaje në: