35 vjeçarja humbë 135 kile, por nuk asht aspak e kënaqun. Qe pse, e tmerrshme!

Nji 35-vjeçare që ka peshue 215 kilogramë, vendosi që me ba nji ndërhymje kirurgjikale në bark për me u dobësue.

35-vjeçarja nga Australia kërkoi ndihmë financiare, mbasi operacioni kushtonte. Ajo arriti që me i mbledhë paret dhe me krye ndërhymje. Tashma ajo peshon 80 kilogramë, por likura e trupit të saj nuk asht në formë të mirë.

“E urrej trupin tim ma shumë se ma përpara. Kjo, për shkak të likurës së mvarun që ka me më marrë vite me marrë formën e duhun”, asht shprehë ajo.

Simbas Lovell’it, ajo ka rreth 35 kilogramë vetëm likurë të mvarun, gja që i shkakton shumë vështirësi në lëvizje dhe kur përpiqet që me hy në kerr.

PAY-Emma-Lovell-weight-loss-2

Shperndaje në: