4 ushtrime per barkun rrafsh

Me ba barkun rrafsh nuk asht zor nese hani shëndetshëm dhe i bani disa ushtrime rregullisht.

Bright Side sjell për ju 4 ushtrime të thjeshta për me pase nji bark perfekt vetëm në 4 javë:
1 – Mbajeni trupin të ngritun horizontalisht me bërryla dhe gishtat e kambës. Trupi duhet me ndejt në vi të drejtë kambe e krye.
2 – Mbështeteni veten me nji bërryl të vendosun poshtë shpatullës, derisa rrini i shtrime në njanën anë me kambët drejtë. Shtyni vithet dhe belin nalt tue ekuilibru veten në krahun dhe kambën tuej derisa trupi krijon vi diagonale.

3 – Çojeni veten me duer e kambë si dhe me ngadalë vithet nalt dhe poshtë tue i përkul bërrylat.
4 – Shtrijuni me shpinë dhe shtyni pjesën e perparme të trupit nalt tue tërheq veten së bashku me krahë. Tendosni muskujt e barkut sa ma shumë që mundeni.

811655-650-1455629116-exercisecard

Shperndaje në: