Akreditohet laboratori i barnave

Problemet e furnizimit me barna ma në fund ia hapen sytë Qeverisë. Kjo u pa sot edhe në ceremoninë e Akreditimit të Laboratorit të Barnave nga Agjencia Kosovare për Pajisje dhe Produkte Medicinale.

Ndërsa Kryeshefi i Agjencionit për Pajisje Medicionale, Jeton Shala e quejti sukses akreditimin e këtij laboratori.

Shala bani të ditun se falë ndihmes së Ambasadës kroate, gjegjsishtë institucionit “Hallmed”, nesër laboratorit ka me iu instalue softveri në vlerë 80 mijë euro.

Shperndaje në: