Bani këtë ushtrim dhe kurrë ma s’keni me ndie dhimbje shpine!

Kujtohuni vetëm se qysh bebet luejnë me kambët e tyne derisa fillojnë me ecë. E, po ky asht ushtrimi për ju.
Arsyet për dhimbje të shpinës janë të ndryshme, mirëpo gjithsesi shumë të pakandshme.

Edhe pse ekzistojnë ushtrime të ndryshme, të cilat vërtet munden me ndihume, dëshirojmë me nda me ju vetëm nji të tillë, me ndihmën e të cilit problemi ka me u zgjidhë shumë ma shpejtë se ç’mendoni.

Shtrihuni në shpinë dhe përpiquni që nën shpinë asgja mos me ju pengue. Ma së miri kishte me qene qe me u shtrie në shtrojën për ushtrime dhe natyrisht që me pas veshje diçka ma komode.

Lakoni kambët në atë mënyrë që me qenë të hapuna dhe të dy gjujtë afër gjoksit, ndërkaq bërrylat të mbështetun. Shputat i mbani me duer.

Shperndaje në: